„Orice vin are o poveste”

Mini coș

Equinox Trei Crai, vin, rosu sec, 0.75l

84.00 lei

Cele trei soiuri implicați în acest joc, contribuie în a evidenția gustul de prune confiate, ușor condimentate. Datorită fructuozității  Malbec-ului și a corpului în forță a  Cabernet Sauvignon-ului, vinul fascinează prin trăsături impunătoare, ușor taninoase ce creează senzații de note vegetale. La randul lui, Merlot-ul, mai stăpânit, elegant, bucură prin catifelarea sa și conferă postgustului impulsuri memorabile ale unor urme proaspete de prune confiate. Temperatura de servire: 14-16 °C.  Trei Crai Equinox nu conține sulfiți!

Asocieri gastronomice : preparate din carne de vită, rață, porc, mânzat, vânat, platouri cu brânzeturi maturate, măsline, antipasto, platouri franceze, bucate tradiționale românești.

Ofertă 3+1 la vinurile de Italia
(Tenuta Viglione, Sella delle Spine și Aitala)

Din 8 septembrie 2023 am deschis
The Wine Space No145

Livrare gratuită la comenzi peste 299 lei
Vă așteptăm și pe /no145.ro
Categorii: ,

Descriere

Vinurile Equinox sunt produse din struguri crescuți în o podgorie de numai 5 hectare din apropierea satului Olănești, pe dealului ce se înalță de-a lungul văii Nistrului. Vinurile Equinox poartă amprenta acestui loc, cu micro-clima sa unică și diversitatea mare a solurilor, chiar și pe o suprafață atât de mică de pământ.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
Alcool

14.70%

Culoare

Gust

Brand

Sticla

Tara De Origine

×