Înființată în 2013, Crama Antonia este o companie specializată în distribuția de băuturi alcoolice și non-alcoolice, pentru care modelul business-ului de succes îl reprezintă menținerea standardului ridicat cu care clienții noștri sunt obișnuiți, în baza autenticității și calității produselor pe care le livrăm la cele mai înalte standarde.

Cu experiența și profesionalismul acumulate, cu un colectiv de muncă pregătit și experimentat în acest domeniu de activitate, suntem pregătiți să răspundem pozitiv provocărilor unei piețe în permanentă evoluție.

Misiunea noastră este de îndeplini și de a depăși așteptările clienților noștri prin livrarea unor produse de o calitate superioară celor care se regăsesc în comerț.

Respectând principiul că perfecțiunea nu se atinge făcând lucruri extraordinare, ci făcându-le extraordinar de bine, continuăm să ne dezvoltăm și să ne adresăm acelor consumatori pentru care calitatea primează.

Vinul este o băutură unică, vie, într-o continuă transformare, iar recunoașterea unui vin de calitate este o adevărată artă, pe care puține persoane o stăpânesc cu desăvârșire. Amatori sau profesioniști, însă, pe toți ne unește dragostea față de licoarea lui Bachus.

Consumatorii de „nectar din struguri” sunt de 2 tipuri: cei care îl aleg și îl cumpară la întâmplare, după intuiție și preț și cei care își doresc să obțină sinergia perfectă între aromele vinului și cele ale preparatelor culinare.

Cele mai cultivate soiuri de viță de vie ar fi:

  • Sauvignon Blanc este cultivat în mod special în Franţa, acolo unde își are și originea. Este un soi alb, ușor, cu o aroma ierboasă și se cultivă în prezent și în țara noastră.
  • Muscat Ottonel este un soi de struguri albi de origine franceză, cultivat prima data în Angers, Franța, însă acum se cultivă intens și în România. Este rezultatul hibridării dintre soiurile Muscat de Saumur și Chasselas Doré.
  • Rieslingul Italian este cultivat într-un număr mare de centre viticole din România, pentru obținerea de vinuri superioare, care pot fi seci, demiseci sau demidulci, dar poate fi folosit și la producerea vinului spumant, pe suprafețe extinse. Vinurile obținute din acești struguri au o aromă dulce, deosebită, și pot fi păstrate pentru învechire.
  • Chardonnay este un soi de struguri albi de proveniență franțuzească, dar care a devenit foarte renumit și, prin urmare, cultivat în întreaga lume. În 2010, Chardonnay ocupa poziția a V-a în ierarhia celo mai cultivate soiuri din lume.
  • Merlot, un soi de struguri negri, cultivat prima dată în Franța, este cultivat acum aproape peste tot în lume. Din strugurii merlot se fac de regulă vinuri seci, cu o tărie cuprinsă între 12-12,5%.
  • Cabernet Sauvignon vine tot din Franța, din Bordeaux, mai precis, dar în prezent se cultivă și în România. Vinurile din acest soi de struguri au o culoare rubinie și o vigoare aparte.
  • Pinot Noir provine din Burgundia, dar acum este cultivat în aproape toate zonele lumii, din Australia până în Elveția. Soiul de un negru intens ocupa locul al X-lea în topul celor mai cultivate soiuri de struguri din lume.
Flor de Cana 7 ani Gran Reserva Rom 1L
Kazayak Bomon Sparkle Capsuna, spumos rose dulce 0.75l
Bulleit Bourbon 10 ani Whiskey 0.7L
Garling Pastoral Desert, roșu licoros 0.75L
Vin Manolis Sauvignon Blanc, Alb, Sec, 0.75L
Malfy Originale Gin 0.7L
Nordes Atlantic Galician Gin 0.7L
Whitley Neill Raspberry Gin 0.7L
Jameson Caskmates Stout Edition Whiskey 0.7L
Makers Mark 46 Whisky 0.7L
Sarica Niculitel Caii de la Letea Volumul II Fetească Neagră, vin roșu sec 0.75l